Információk
Alapfunkciók

A Könyvjelző egy elektronikus könyvtári nyilvántartó szoftver kifejezetten iskolák számára fejlesztve. Célja, hogy csökkentse a könyvtári adminisztrációból származó időt és átláthatóan tárolja az iskolai könyvtár összes könyvét, illetve kölcsönzését. A szoftver segítségével könnyedén számontarthatjuk az iskolai könyvtár állományát és nyomon követhetjük a tanárok és a diákok kölcsönzéseit, melyek kezelése csupán néhány kattintást vesz igénybe.

Előnyök
  • A szoftver nem igényel telepítést, így csak egy internetkapcsolattal rendelkező eszköz és egy webböngésző szükséges a működéshez.
  • A felület mobiltelefonra optimalizált, ezzel maximális felhasználói élményt nyújt azon felhasználók számára is, akik csak egy gyors pillantást vetnének a felületre mobiltelefonjukról.
  • A tanárok és diákok külön-külön be tudnak lépni saját felületükre és intézhetik adminisztrációjukat (pl. böngészés az állományban, előjegyzés, kapcsolattartás stb).
  • A funkciók jelentős része magától értetődő és csupán néhány kattintást vesz igénybe, ezáltal könnyen elsajátítható a felület használata.
Országos adatbázisok

A felület két országos könyvtári adatbázissal is kapcsolatot létesít, melyek segítségével a dokumentumok adatai könnyen lehívhatók. Ezáltal egy elektronikus állománnyal nem rendelkező iskolai könyvtár is egyszerűen és gyorsan kezdheti el állományának feltöltését.

Megrendelés, felhasználói feltételek

Információkérés esetén keress elérhetőségeink valamelyikén.